Logo
Bu sayfayı yazdır

19 Şubat Perşembe hangi illerde okullar tatil edildi?

Yurt genelinde etkili olan kar yağışları nedeniyle yarın için de okulların tatil edilmeye başladığı bilgileri ajanslara düşüyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.

Afyonkarahisar'da eğitime kar engeli

- Sandıklı, İscehisar ve Bolvadin ilçelerinde okullar tatil edildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı, İscehisar ve Bolvadin ilçelerinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Alınan bilgiye göre, Sandıklı, İscehisar ve Bolvadin Kaymakamlıkları, ilçe merkezleri ve köylerinde etkili olan yağış ve tipi dolayısıyla ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesine karar verdi.

Söz konusu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile çalışanlar da bugün idari izinli sayılacak.

Düzce'de eğitime kar engeli

- Kentte kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi, kamuda görevli hamileler ve engelli personelin izinli sayılması kararlaştırıldı

DÜZCE (AA) - Düzce'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar bugün tatil edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü, olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla okullarda eğitim-öğretime bugün ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Kırıkkale'de eğitime kar engeli

- Keskin, Sulakyurt ve Delice ilçeleri ile merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime bugün ara verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin, Sulakyurt ve Delice ilçeleri ile merkeze bağlı köylerdeki okullarda olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Kırıkkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle Keskin, Sulakyurt ve Delice ilçelerindeki okullar ile merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda da eğitime ara verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Konya'da eğitime kar engeli

Yoğun kar nedeniyle Konya'nın 8 ilçesinde bugün eğitime ara verildi

KONYA (AA) - Yoğun kar nedeniyle Konya'nın 8 ilçesinde bugün eğitime ara verildi.

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kış şartları nedeniyle, Yalıhüyük, Hüyük, Altınekin, Çeltik, Sarayönü, Kulu, Cihanbeyli ve Ahırlı ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği belirtildi.

Çumra, Güneysınır, Halkapınar, Bozkır, Karapınar, Emirgazi, Hadim, Taşkent, Ereğli, Akşehir, Yunak, Kadınhanı, Akören, Doğanhisar, Derbent, Tuzlukçu, Seydişehir ve Ilgın ilçelerinde de eğitime bugün ara verildiği daha önce duyurulmuştu

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de eğitime kar engeli

- Kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bölgede görülen olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde tedbir amaçlı olarak, eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta eğitime kar engeli

- Merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde okullar bugün tatil edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışından ve buzlanma beklentisinden dolayı merkez, bağlı belde ve köyler ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Engelli kamu görevlileri, hamileler ve kronik hastalığı bulunanların da bugün idari izinli sayılmasına karar verildi.

ANKARA

Ankara'da eğitime kar engeli

ANKARA (AA) - Ankara'da yoğun kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi.

Valilik yetkilileri, AA muhabirine, okulların yoğun kar yağışı nedeniyle bugün tatil edildiğini belirtti.

Daha önce de Adıyaman, Adana, Bolu, Bursa, Kırşehir, Balıkesir, Sivas, Bartın, Konya, Yalova ve Kastamonu'da bazı okulların tatil edildiği bildirilmişti.

İSTANBUL

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın (19 Şubat) okulların tatil edildiğini duyurdu.

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar yoğun şekilde devam etmesi ve kuvvetli don olayının beklendiği belirtildi.
Öğrencilerimizin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın bir gün ara verilmesinin uygun görüldüğü kaydedilen açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı aktarıldı.

İstanbul Valiliği, kar nedeniyle bugün de eğitime bir gün ara vermişti.

AMASYA

Amasya'da il genelinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi.

Amasya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, devam eden yoğun kar yağışı ve Meteoroloji İl Müdürlüğü'nden alınan hava tahminlerine istinaden 19 Şubat Perşembe günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında engelli statüsünde çalışan tüm personelin de yarın idari izinli sayılacadığı bildirildi.

BALIKESİR

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle yarın okullar tatil edildi.

Dursunbey'de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava okulların tatil olmasına sebep oldu. Gece saatlerinde hava sıcaklığının -9 dereceye kadar düşmesi beklenen ilçede aşırı don yaşanırken yollar adeta buz pistine döndü. Belediye ekipleri, karın kapattığı yollarda küreme ve donla mücadele için tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar ise özellikle kırsal mahallelere ulaşımda zorlanıyor.

Dursunbey Kaymakamlığı aldığı karar doğrultusunda kar yağışı ve aşırı don sebebi ile perşembe günü okulların tatil edildiğini duyurdu. Bu kapsamda ilçe merkezi ve mahallelerdeki ilk ve orta düzeydeki tüm okullar tatil edildi.

ÇORUM

Çorum'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kargı ve Bayat ilçeleri dışında il merkezi ve 11 ilçede 19-20 Şubat tarihlerinde eğitime ara verildiği bildirildi.

Çorum Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, etkili kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kargı ve Bayat ilçeleri dışında il genelindeki Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde 19-20 Şubat tarihlerinde eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı ifade edildi.

KARAMAN

Karaman'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezinde yarın okullar tatil edildi.

Karaman'da 2 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı, kent merkezinde yaşamı olumsuz etkiliyor.

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, kent merkezindeki okullarda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

KOCAELİ

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, aralıklarla devam edecek kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle: "Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde aralıklarla devam eden kar yağışının bu gece ve 19.02.2015 günü etkisini artırması beklenmektedir. Valiliğimizce öğrencilerimizin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 19.02.2015 günü 1 gün ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır."

NEVŞEHİR

Nevşehir'de kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün daha ara verildi.

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı sebebiyle il genelindeki tüm okullar 19 Şubat Perşembe günü tatil edildi. Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada aynı gün ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engellilerin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Nevşehir'de kar yağışı nedeniyle 18 Şubat Çarşamba günü de okullar tatil edilmişti.

ORDU

Ordu'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın okulların tatil edildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının devam etmesi nedeniyle bazı ilçelerde kar tatilinin uzatıldığını ifade etti.

Türkkan, Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan hava tahminlerine istinaden yarın Mesudiye, Ulubey, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Aybastı, Korgan ve İkizce ilçelerinin tamamında, Ünye ilçesinde Pelitliyatak ve Yenikent Mahalleleri'ndeki okullarda, Perşembe ilçesinde ise taşımalı eğitim yapılan okulların tatil edildiğini söyledi.

Türkkan, yarın Altınordu ilçesi, Fatsa, Kabadüz, Gülyalı ve Kabataş ilçelerinde eğitim ve öğretimin devam edeceğini kaydetti.

TOKAT

Tokat'ta ve Sivas'ın Şarkışla ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde kar yağışı ve soğuk havanının etkili olduğunu söyledi.

Yazıcı, "İl genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime yarın ara verildi" dedi.

SAMSUN

Samsun'da etkili kar yağışı sebebiyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın da ara verilecek.

Samsun Valiliğinin açıklamasında, kentte iki gündür etkisini sürdüren kar yağışı dolayısıyla il genelinde eğitim öğretim faaliyetinde bulunan ilk ve orta dereceli okulların 19 Şubat Perşembe günü tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Samsun'da kar yağışı dolayısıyla dün ve bugün eğitime ara verilmişti.

SİVAS

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, "Bugün kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimizi evlerine gönderdik. İlçemizde kar yağışı yoğun olarak devam ediyor. Bu yüzden ilçe genelindeki okullarda yarın eğitime ara verilmesini kararlaştırdık" diye konuştu.

YOZGAT

Yozgat merkez ve Sorgun ilçesinde okullar yoğun kar yağışı sebebiyle bir gün süreyle tatil edildi.

Yozgat'ta kar yağışı yoğun bir şekilde devam ederken Yozgat merkez ve köyleri ile Sorgun ilçe ve köylerinde okullar 19 Şubat Perşembe günü tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, kar yağışının devam ettiğini bu sebeple Yozgat Merkez ve Sorgun ilçesinde okulların bir gün süreyle tatil edildiğini söyledi.

Memurlar.net

Son DüzenlenmePerşembe, 19 Şubat 2015 09:52

Son Ekledikleri:

2020 Pekiyi.com