Menu

 

İstanbul MEM'den Harika bir proje daha

İstanbul MEM'nün Keşf@ Projesi Ölçme Değerlendirme Çalışmasına destek verelim!

İstanbul  MEM'in yaptığı bu projeyi, MEB'in ülkemizdeki tüm okullarda,hatta listeleri de kapsayacak şekilde uygulaması gerekir.Çünkü her geçen gün öğrencileri sanal sosyallik denilen,aslında öğrencileri gerçek hayattan uzaklaştıran akıllı telefonlarla her geçen gün yaygınlaşan internet çılgınlığı konusunda bilgilendirilmesi,bilinçlendirilmesi gerekiyor.

Bu konuda zaman geçmeden devlet,aile,öğretmen gerekeni yapmalılar.

İstanbul MEM konuyla ilgili olarak web sayfasında şu duyuruyu yaptı:

Müdürlüğümüz ile T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnternet Geliştirme Kurulu arasında imzalanan protokol kapsamında öğrencilerimizin Bilinçli İnternet Kullanımı anlamında farkındalık kazandırılması amacıyla Keşf@ Projesi uygulanmaktadır. Proje kapsamında öğrencilerimizin internet kullanım alışkanlıklarının ölçülmesi amacıyla anket çalışması yapılacaktır.

Fatih projesi kapsamında uygulama yapılan okullarda okuyan tüm öğrencilerimizin internet kullanım alışkanlıklarının ölçülmesi amacıyla veri toplama aracı olarak anket geliştirilmiştir. İlimiz proje sorumlularınca anket kontrol edilmiş ve ek valilik onayı ile uygulanması uygun görülmüştür.
Önemli Açıklama:
Bu anketin; 
1- Keşf@ projesinin uygulanmadığı okullardaki 13 yaş ve üzeri bütün öğrencilere uygulanması,
2- Keşf@ projesinin uygulandığı okullarda ise proje kapsamında ders etkinliklerinin gerçekleştirilmediği sınıflardaki öğrencilere uygulaması gerekmektedir. 

Lütfen, özellikle proje etkinliği alan öğrencileri bu çalışmaya dahil etmeyiniz.

Valilik Onayı için tıklayınız.
Ankete ulaşmak için tıklayınız.

 

 

Son DüzenlenmeCumartesi, 17 Ocak 2015 09:54
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar