Logo
Bu sayfayı yazdır

Ders Kitabı dağıtımları başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca 2003-2004 öğretim yılında ilköğretim kurumlarında uygulamaya başlanan Ücretsiz Ders Kitapları Projesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında Özel Okullar ve Okul Öncesi Eğitim kurumlarında okuyan öğrencileri de kapsadı.

- Milli Eğitim Bakanlığınca 2003-2004 öğretim yılında ilköğretim kurumlarında uygulamaya başlanan Ücretsiz Ders Kitapları Projesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında Özel Okullar ve Okul Öncesi Eğitim kurumlarında okuyan öğrencileri de kapsadı.

2014-2015 Eğitim öğretim yılının hazırlıklarının devam ettiği bu günlerde ‘Ücretsiz Ders Kitapları Projesi’ kapsamında öğrencilerimizin en büyük kaynakları olan ders kitaplarının ders zili çaldığı gün hazır olması için Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,Denizli’de kitapların depolandığı ve okullara dağıtımı yapıldığı Bağbaşındaki depoda kitap dağıtım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

11 yıldır devam eden ücretsiz ders kitabı projesinden bu yıl ilk defa okul öncesi ve özel okullarda okuyan öğrencilerin yararlanacağını vurgulayan Müdür Oğuz, “ 2 milyon 215 bin civarında ders kitabı hızlı bir şekilde Bakanlığımız tarafından ilimize gönderildi. İlimizde Büyükşehir, Çivril, Sarayköy ve Serinhisar olmak üzere toplam 4 depodan 15 Eylül 2014 tarihine kadar dağıtımlarımız hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Bağbaşı depomuzda ilgili yöneticimiz ve 18 personelimiz tarafından organize bir şekilde tasnif ve dağıtım işlemlerimiz gece gündüz demeden devam ediyor.Ders kitapları ders zilinin çaldığı gün öğrencilerin masalarında hazır olacaktır. Bakanlığımız tarafından dağıtılan ücretsiz ders kitaplarının yeni eğitim öğretim yılında da faydalı bir şekilde kullanılmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERKENTİ

Son Ekledikleri:

2020 Pekiyi.com