Logo
Bu sayfayı yazdır

Bir skandal puanlama da Artvin MEM'den

Görev süresi uzatılacak okul müdürlerinin değerlendirme puanları açıklandı ve sonuçlar 21 Ağustos 2014 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edildi. Ancak yapılan 

değerlendirmelerde öyle yanlışlıklar yapıldı ki, öyle adam kayırmalar yaşandı ki, öyle torpilli puanlar verildi ki artık pes artık diyoruz!

Şöyle ki;

Artvin yönetici değerlendirme işlemleri sonucunda 75 ve üzeri puan alan kurum müdürleri listesinin 26’ıncı sırasında Oğushan PEHLİVAN yer almaktadır. 

Artvin İL MEM Yönetici Değerlendirme Sonuçları

Bu listeye göre 75 ve üzerinde puan alan Oğushan PEHLİVAN’ın görev yaptığı Artvin-Merkez’de 748001-Artvin Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)’da ki görev süresi uzatılmıştır.

Ancak işin tuhaf yanı Oğushan PEHLİVAN Artvin Belediye’sinde İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürlüğü’nde çalışıyor.( http://artvin.bel.tr/iletisim.html)

Yani Oğushan PEHLİVAN şu anda okul müdürü değil, Artvin Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Şimdi soruyoruz:

Bu gayri ciddi verilen puanlar neyin nesidir?

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu listeyi bu haliyle nasıl yayınlamıştır?

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapanlar ne iş yapar?

Siyasi parti teşkilatlarının referanslarıyla, “benim adamım sen yaşa” yaklaşımıyla, masa başı kirli ilişkilerle okul müdürlüğü koltukları doldurulsa da bunun eğitimcilerin nazarında hiçbir değeri yoktur. Hak edilmeden, alın teri dökülmeden, başarı gösterilmeden, emek verilmeden elde edilen her makam, mevki insanlara çivi gibi batar.

Ciddiyetten uzak, adam kayırmayı, kadrolaşmayı, yandaşlığı esas alan bu değerlendirmeler çok açık söylüyoruz ki; GEÇERSİZDİR.         NE İDÜĞÜ BELİRSİZ, HİLELİ, BURAM BURAM TORPİL VE CİDDİYETSİZLİK KOKAN BU DEĞERLENDİRMELERİN İPTAL EDİLMESİ BİR ZORUNLULUKTUR. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu usulsüzlüklere, bu gayri ciddi değerlendirmelere dur demesi gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki; MEB kimsenin babasının çiftliği değildir.

TÜRK-EĞİTİM-SEN

 

Artvin Mem'den Basın Açıklaması 

 

 

Son DüzenlenmePazar, 24 Ağustos 2014 19:32

Son Ekledikleri:

2020 Pekiyi.com