Menu

 

KİLİS MEM Belediye Başkan Yardımcısına bile puan vermiş!

MEB Okul Müdürleri Değerlendirme Sonuçları- İl İl Türkiye

Görev süresi uzatılacak okul müdürlerinin değerlendirme puanları açıklandı ve sonuçlar 21 Ağustos 2014 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edildi. Ancak yapılan değerlendirmelerde öyle yanlışlıklar yapıldı ki, öyle adam kayırmalar yaşandı ki, öyle torpilli puanlar verildi ki artık pes artık diyoruz!

Kilis’te yönetici değerlendirme işlemleri sonucunda 75 ve üzeri puan alan kurum müdürleri listesinin 7’inci sırasında Metin Yıldız yer almaktadır. Bu listeye göre 75 ve üzerinde puan alan Metin Yıldız’ın görev yaptığı Kilis-Musabeyli’de Hüseyinoğlu Ortaokulu’nda görev süresi uzatılmıştır. Ancak gelin görün ki, Metin Yıldız, okul müdürü değil, öğretmendir. Dolayısıyla Metin Yıldız’ın değerlendirme kapsamında olması mümkün değildir.

Yine aynı listenin 18’inci sırasında yer alan Cuma Özdemir’in de 75 ve üzerinde puan aldığı görülmektedir. Listeye göre; Özdemir’in Kilis-Merkez’de Toki Ortaokulu’nda okul müdürü görevi uzatılmıştır. Ancak işin tuhaf yanı Cuma Özdemir Kilis Belediye Başkan Yardımcısıdır. Yani Özdemir şu anda okul müdürü değil, Kilis’te Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Şimdi soruyoruz:

Bu gayri ciddi verilen puanlar neyin nesidir?

Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu listeyi bu haliyle nasıl yayınlamıştır?

Ciddiyetten uzak, adam kayırmayı, kadrolaşmayı, yandaşlığı esas alan bu değerlendirmeler çok açık söylüyoruz ki; GEÇERSİZDİR.NE İDÜĞÜ BELİRSİZ, HİLELİ, BURAM BURAM TORPİL VE CİDDİYETSİZLİK KOKAN BU DEĞERLENDİRMELERİN İPTAL EDİLMESİ BİR ZORUNLULUKTUR. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu usulsüzlüklere, bu gayri ciddi değerlendirmelere dur demesi gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki; MEB kimsenin babasının çiftliği değildir.

Kilis İL MEM Yönetici Değerlendirme Sonuçları

 

 

 

 

TÜRK-EĞİTİM-SEN


Bir skandal puanlama da Artvin MEM'den

MEB Okul Müdürleri Değerlendirme Sonuçları- İl İl Türkiye

 

 

Son DüzenlenmeCumartesi, 23 Ağustos 2014 18:36
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar