Logo
Bu sayfayı yazdır

2014 Açık Öğretim kayıt yenileme tarihleri

Anadolu Üniversitesi açıköğretim bölümlerine kayıtlı olan öğrenciler için 2014-2015 eğitim yılı kayıt yenileme tarihleri duyurusu yapıldı. Üniversitenin resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre mevcut kayıtlı öğrenciler için Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül Pazartesi başlayıp 26 Eylül Cuma günü sona erecektir. Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ise 23 Şubat 2015 Cumartesi günü başlayacak olup, 6 Mart 2015 pazar günü sona erecektir.

Kayıt Yenileme İşlemleri 2 Etapta Yapılacaktır..

1. Etapta; http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girip, buradan KAYIT YENİLEME linkine tıklayarak, Ders Ekle/Sil İşlemi yapılmasıdır. Ders ekle sil işlemini üniversitede 2.yılı ve üzeri olan tüm öğrenciler gerçekleştireceklerdir. Bu yüzden üstten ders istemeseniz bile aöf ders ekle/sil sayfasına girerek okulun size atadığı dersleri kontrol edin. Bu dönem almanız gereken ve okulun atamadığı dersleri eklemeyi unutmayın. Yoksa okulu bir yıl uzatma riskiyle karşılaşabilirsiniz. 

2. Etapta; Bankaya harç ücretlerinin yatırılması yapılacaktır. Ders Ekle/Sil yaptıktan sonra Vakıfbank’a harç ücretini yatırdığınızda kaydınız otomatik yenilenecektir. Harç ücretini yatırdıktan sonra aöf bürolarına bizlere verilecek olan yeni ders kitaplarımızı almaya gideceğiz sadece. Banka dekontunu büroya teslim etme zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

Kayıt Yenileme Harç Ücretleri Ne Kadar?

2014-2015 eğitim sezonunda kayıt yenileme harç ücretleri alttan dersiniz yok ise 225tl civarı olacaktır. Bu ücreti her dönem kayıt yenileme tarihleri içerisinde ödemeniz gerekmektedir. Ödemediğinizde o dönemin derslerini alamaz ve sınavlara giremezsiniz. Altta dersi olan öğrenciler veya üstten ders ekleyen öğrenciler eklenen her ders için ekstra bir ücret ödeyeceklerdir. 

Kayıt yenileme işlemini gerçekleştirdikten sonra bağlı bulunduğunuz Aöf Bürosuna giderek, o döneme ait olan yeni ders kitaplarınızı almayı unutmayın.

Önemli!

Öğrenim bedellerini ( harç ücretini ) yatırmadan önce Ders Ekle/Sil işleminizi yapınız. 

2014-2015 eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...

Son Ekledikleri:

2020 Pekiyi.com