Logo
Bu sayfayı yazdır

MEB TTKB Kitap İnceleme Panelist Eğitim Tarihleri - İL İL

MEB TTKB Kitap İnceleme Panelist Eğitim Tarihleri - İL İL

MEB Talim Terbiye Kurulu illerde yüz yüze yapılacak "Taslak Ders Kitabı ve Eğitim Aracı İnceleme Semineri" tarihlerini il ili yayınladı.

Şimdilik panelist eğitimi şu illerde yapılacak: Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, Bursa, Kocaeli, Samsun, Konya, Kayseri, Manisa, İzmir, Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Malatya ve Antalya

TTKB web sitesinde şu duyuruyu yaptı:"

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına ait kitap inceleme veri tabanı sistemine kayıt yaptıran panelist adaylarının taslak ders kitabı inceleme/değerlendirme eğitimlerini gerçekleştirmek amacıyla görev yaptığı illerde yüz yüze "Taslak Ders Kitabı ve Eğitim Aracı İnceleme Semineri" düzenlenecektir. Belirlenen illerde eğitime alınması uygun bulunan panelist adayları eğitime katılacaklardır. Eğitime katılamayacak panelist adaylarının mazeretlerini ad, soyad ve T.C. numaraları ile birlikte Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine bildirmeleri gerekmektedir. Eğitimlerin yapılacağı salonlar ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

Diğer iller ile ilgili panelist eğitim takvimi ilerleyen süreçte duyurulacaktır.

Eğitim yapılacak iller ve eğitim tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

Kitap İnceleme Panelist Eğitim Tarihleri

Son DüzenlenmeSalı, 07 Haziran 2022 16:29

Son Ekledikleri: pekiyi

2020 Pekiyi.com