Menu

 

Online Özel Ders Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Online Özel Ders Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Online özel ders almak özellikle pandemi döneminde oldukça tercih edilen bir yöntem haline geldi. Peki özel ders almadan önce bilmen gerekenler neler?

Öğretmenin deneyimi ve özel ders platformunun güvenilirliği önemli

Özel ders veren öğretmenin nitelikleri ve alanında uzman olup olmadığı özel ders alırken belki de dikkat etmen gereken en önemli şey. Öğretmenin tecrübesi bu konuda önemli bir kriter. Özellikle internetten canlı özel ders verme konusunda tecrübeli olması da büyük bir artı olacaktır. Eğer bir platform üzerinden online özel ders almayı planlıyorsan bu platformun güvenilirliğinden ve öğretmen kalitesinden emin olmalısın.

Deneme dersi imkanı olması büyük bir artı

Online özel ders almaya başlamadan önce öğretmenin deneme dersi yapıp yapmadığını kontrol edebilirsin. Deneme dersleri ortalama özel ders fiyatları ile kıyaslandığında çok daha uygun bir fiyata öğretmenin ders işleyişini ve alanındaki yetkinliğini görmeni sağlar. Bu sebeple öğretmenin deneme dersi yapıyor olması senin için faydalı olacaktır.

Öğretmen özel derse hazırlıklı gelmeli

İnternetten özel ders öğretmene dersi farklı ve ilgi çekici materyallerle işleme konusunda geniş bir fırsat sunar. Öğretmenin bu imkanı verimli bir şekilde kullanması ve işlenecek konuya veya çözülecek sorulara yönelik gerekli dökümanlarla derse gelmesi senin öğrenme sürecini çok daha kolaylaştırır.

Özel dersler senin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmeli

Ders alacağın konudaki seviyene göre ihtiyacın detaylı bir konu anlatımı olabileceği gibi kısa bir konu tekrarı ve soru çözümü de olabilir. Bu sebeple özel ders öğretmeninin dersi senin eksiklerine ve ihtiyaçlarına göre şekillendirdiğinden emin ol! Alacağın bire bir özel dersler senin eksiklerine uygun şekilde planlanırsa dersten alacağın verim çok daha fazla olacaktır.

Kunduz’da online bire bir özel dersler başladı! Dilediğiniz gün dilediğiniz saate, dilediğiniz ders ve konudan dersinizi ayarlayabilir ve evinizin rahatlığından hiç ayrılmadan eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Üstelik her öğretmenden alacağınız ilk online özel ders %50 indirimli. Detaylı bilgi için https://kunduz.com/tr_tr/ozel-ders/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son DüzenlenmePazar, 28 Mart 2021 12:40
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar