Menu

 

Kunduz'da online sınav soruları çözülmeyecek!

Kunduz'da online sınav soruları çözülmeyecek!

Kunduz uygulamasında online yapılan sınav soruları çözülemeyecek!

Kunduz soru çözüm uygulaması, eğitmenlerinden MEB Açık Öğretim online sınav sorularının çözülmemesi için "Kötüye Kullanım" olarak raporlamalarını istedi.

Kunduz uygulamasından eğitmenlerine gönderdiği bilgilendirme

AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARI HAKKINDA

"Ülkemiz genelinde 25 mart Perşembe - 29 Mart Pazartesi 23:59 arası Online Lise Açık Öğretim sınavları yapılacaktır. Bu sebeple karşılaşabileceğiniz açık öğretim sorularını, "Kötüye Kullanım" olarak raporlamalısınız!"

“Fırsat eşitliği yaratma” hedefiyle yola çıkan ve öğrencilerin sorularını en kısa sürede çözme hedefi olan Kunduz uygulaması; YKS, LGS, KPSS ve ALES sınavlarına hazırlanan öğrencilerin yol arkadaşı oluyor. ,

20 binden fazla eğitmenin bulunduğu, 8 milyonu aşkın sorunun çözüldüğü mobil uygulama, temel liselere ve özel derslere alternatif oluyor. Hem eğitmenler, hem de öğrenciler için sosyal fayda yaratan mobil uygulama, öğrencilerin hayatını kolaylaştıran en iyi mobil uygulamalar arasında bulunuyor.

Kunduz’un çalışma prensibi çok basit ve faydalı: Öğrenci, Kunduz ile çözemediği sorunun fotoğrafını çekerek gönderiyor. Profesyonel eğitmenler tarafından sorunun çözümü ortalama 10 dakikada içinde kullanıcıya görsel şekilde iletiliyor. Öğrenciler, Kunduz uygulaması sayesinde 13 farklı derste sorularını sorabildiği gibi, “Eğitim Koçluğu” yardımı da alabiliyor. YKS ve LGS’ye hazırlanan tüm öğrencilerin en büyük yardımcısı Kunduz’u Android ve iOS işletim sistemi yüklü cihazlara ücretsiz olarak indirebilmek mümkün. Deneme sürecinden sonra, kullanıma devam etmek için ücretli paketlerden satın almak gerekiyor.

2021 yılında aylık 59TL ödeme yapan öğrenci kunduzda aylık sınırsız soru sorabilecek.

30 dakika içerisinde %100 çözüm vaadinde bulunan kunduzu incelemenizi öneriyoruz.

Son DüzenlenmeCuma, 26 Mart 2021 19:15
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar