Logo
Bu sayfayı yazdır

Öğretmenlerin 16-20 Aralık Ara Tatil Semineri Online Olacak

Öğretmenlerin 16-20 Aralık Ara Tatil Semineri Online Olacak

Öğretmenlerin 16-20 Aralık Ara Tatil Semineri Çevirim içi(Online) Olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, twitter hesabından16 Kasım Pazartesi'den itibaren başlayıp 20 Kasım cuma günü dahil yapılacak ara tatilde, öğretmenlerin mesleki gelişim (seminer) programlarına çevirim içi(online) ortamda katılabileceklerini bildirdi.

Öğrencilerin okulda kendisini gördüğünde, "Hocam, ara tatil olacak mı?" diye sorduklarını aktaran Selçuk, "Meraklarını giderelim: Yavrum, ara tatiller hakkınızdır. Elbette olacak. 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

16 Kasım Pazartesi itibarıyla başlayacak ara tatilde, öğretmenlerin mesleki gelişim programlarına çevirim içi ortamda katılabileceklerini de duyuran Selçuk, verimli bir mesleki gelişim dönemi diledi.

Çocuklar beni okulda görür görmez "Hoca'm, ara tatil olacak mı?" diye soruyor. Meraklarını giderelim: Yavrum, ara tatiller hakkınızdır. Elbette olacak. 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum.

Ayrıca öğretmenlerin 16-20 Kasım 2020 tarihleride yapılacak olan seminer çalışmasını online yapabilecekleri müjdesini verdi:

"16 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacağımız ara tatilde, öğretmenlerimiz mesleki gelişim programlarına çevirim içi ortamda katılabileceklerdir. Kendilerine şimdiden iyi ve verimli bir mesleki gelişim dönemi diliyorum."

ZEKİHABER.COM

Son Ekledikleri:

2020 Pekiyi.com