Menu

 

2020 İL İçi Tayin Başvurusunda Öğretmen İmza İçin Okula Gidecek mi?

2020 Ä°L Ä°çi Tayin BaÅŸvurusunda ÖÄŸretmen Ä°mza Ä°çin Okula Gidecek mi?

2020 yılı il içi tayinlerinde başvuru işlemleri virüs salgını nedeniyle önceki yıllardan oldukça farklı.

2020 Yılı il içi yer değiştirme başvuruları 20 temmuz'da başlamıştı.27 Temmuz pazartesi sona erecek.

Bu yıl il içi tayinlerde öğretmenler arasında cevabı en çok merak edilen sorulardan bazıları "2020 yılı İl içi tayin başvurularında öğretmen başvuru için imza atması gerekiyor mu? ","İli içi Tayinde Öğretmen İmza İçin Okula Gidecek mi?"

Cevap: İl içi tayinlerinde okul idaresi MEBBİS'ten "Onay" verip onay raporunu çıktı alıp öğretmen dosyasında muhafaza edecek.

Başvurunun 8.Maddesi :  "İl içinde yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenlerden görev yaptığı il/ilçe dışında bulunanlar, her türlü iletişim aracıyla kadrosunun bulunduğu eğitim kurumu müdürlüğünü bilgilendirmek suretiyle başvurularının onaylanmasını isteyecek; eğitim kurumu yöneticileri de süresi içinde başvuruları onaylayacaktır. Elektronik Başvuru Formlarının çıktısı, formu onaylayan eğitim kurumu müdürlüklerince başvurusu onaylanan öğretmenlere daha sonra imzalattırılacaktır."

Öğretmen imza için okula çağrılmayacak.

2020 YILI İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ:

Başvuruların Alınması: 20-27 Temmuz
Sonuçların İlanı: 28 Temmuz
Kararname Düzenlenme: 29 Temmuz
Görevden Ayrılma: 4 Ağustos 2020 itibarıyla

Bu gün başlayacak il içi isteğe bağlı yer değişikliği için 31 Aralık 2020 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az üç yıllık çalışma süresini tamamlayan adaylığı kaldırılmış her öğretmen başvuru yapabilecek.

İl içi yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü olan 27 Temmuz 2020 tarihi dikkate alınarak belirlenecektir.

2020 Yılı İl İçi Tayin Başvuru Duyurusu

www.pekiyi.com

Son DüzenlenmePazar, 26 Temmuz 2020 19:41
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar