Logo
Bu sayfayı yazdır

Eduwiser;Hem güvenli hem kolay uzaktan eğitim sistemi

Eduwiser;Hem güvenli hem kolay uzaktan eğitim sistemi

Canlı Derslerin virüs nedeniyle öne çıktığı bu günlerde uzaktan eğitimle ilgili cevabı merak edilen sorulardan biri de :"Dünyanın Kullanımı En Kolay ve Güvenli Uzaktan Eğitim Sistemi Hangisidir ? " , 

Bu yazımızda size bu soruya evet diyen,canlı ders için program arayanlara " Eduwiser Uzaktan Eğitim Sistemi"ni anlatmaya çalışacağız.

Mühendisler günümüzün değişen ihtiyaçlarına teknolojik çözümler üretmeye devam ediyor. Tüm dünyanın uzaktan eğitime ihtiyaç duyduğu bu dönemde eğitimciler için bir çok sistem geliştirildi. Bu kadar çok sistemin piyasaya sürülmesiyle birlikte bizim için en uygun sistemin hangisi olduğunu tartışmaya başladık.

Bazı ülkeler bu yöntemi uzun zamandır kullandığı için uzaktan eğitime hızlı bir geçiş yaptılar. Şu an dünyanın en yaygın kullanılan sistemi Zoom adlı program olmasına rağmen dünya çapında yapılan araştırmalar neticesinde farklı bir sistem ön plana çıkıyor ve kullanım kolaylığı anlamında dünyanın bir numarasına yerleşiyor.* Adı Whereby olan bu sistem ülkemizde Eduwiser Uzaktan Eğitim Sistemi olarak tanınıyor. Peki bu sistemin özellikleri nelerdir: 

  • Herhangi bir kurulum gerektirmiyor. Google Chrome veya benzeri web tarayıcıları üzerinden çalışıyor.
  • Bilgisayardan, telefondan veya tabletten, eğitimci ve öğrenciler tek tıkla bağlantı sağlayabiliyor.
  • Kullanımda herhangi bir süre limiti bulunmuyor.
  • 50 kişiye kadar katılımcı desteği sunuyor.
  • Yüksek kalitede ekran, ses ve görüntü paylaşımı yapma imkanı veriyor.
  • Ders esnasında mesajlaşma altyapısı ile kaynak link paylaşımı yapılabiliyor.
  • Kamera ve mikrofonu aç-kapa özelliği ile arka plandaki gürültü engelleniyor, eğitimcinin sesini herkes net duyabiliyor.
  • Dersleri kaydedebilme, indirme ve sonradan izleme imkânı sunuyor.
  • Teknik ekip kesintisiz teknik desteğinizi sağlıyor. 

Peki ya güvenlik ?

SSL şifreleme ile güvenli bir görüşme altyapısında dersler işleniyor. Yani sınıf yoklaması alındıktan sonra sınıfı kilitleyen öğretmenin izni olmadan kimse sizi dinleyemez veya görüntünüzü elde edemez. Eğer geç kalan öğrenciniz girmek isterse öğretmen onayı ile sınıfa katılabiliyor. Ayrıca bu sistemde ödeme altyapısı da yok, yani size kimse kredi kartı bilgisi sormuyor. Ödemeler Ankara'da bulunan firma hesabına yapılıyor ve faturanız kesiliyor. 

Ücretlendirme Nasıl Yapılmaktadır ?

Kurumlar satın alabildiği gibi herhangi bir kurumdan bağımsız olarak öğretmenlerimiz de kendi kullanımları için satın alabilirler. 

1-3 Adet Online Sınıf için Sınıf Başı: 15 Dolar / Ay

4-5 Adet Online Sınıf için Sınıf Başı: 13 Dolar / Ay

6 ve Üzeri Online Sınıf için Sınıf Başı: 10 Dolar / Ay

Sanal Sınıf başvurusu için aşağıdaki linki takip ediniz:

http://www.edu.com.tr/uzaktan-online-canli-ders-sistemi 

*Kaynak: https://www.g2.com/categories/video-conferencing?tab=easiest_to_use

Bu yazımızla,umarız canlı ders için program arayanlara yardımcı olmuş oluruz.Ücretli ama biliyorsunuz,ucuz etin yahnisi bol olur:)

Ogretmenler.Com  

Son DüzenlenmePazartesi, 11 Mayıs 2020 14:34

Son Ekledikleri:

2020 Pekiyi.com