Menu

 

Öğretmenlere Özel Site:Ogretmen.meb.gov.tr

Öğretmenlere Özel Site:Ogretmen.meb.gov.tr

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin mesleki gelişim programlarından, eğitim haberlerinden, etkinliklerden haberdar olabilecekleri, öğretmen kitaplığına erişim sağlayabilecekleri kendilerine özel web sitesinin yayında" olduğunu açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk instagram hesabından yaptığı paylaşımda; "öğretmenlerin mesleki gelişim programlarından, eğitim haberlerinden, etkinliklerden haberdar olabilecekleri, öğretmen kitaplığına erişim sağlayabilecekleri kendilerine özel web sitesinin yayında olduğunu" paylaştı.

Öyle anlaşılıyor ki MEB öğretmenleri ilgilendiren haber ve duyuruları artık "Ogretmen.meb.gov.tr" adresinde yayınlayacak.Bu nedenle öğretmenlerin ara ara bu adresi ziyaret etmeleri faydalarına olabilir.

Ogretmen Sayfasından Ekran Görüntüleri

Biz de "ogretmen.meb.gov.tr" adresi olan sayfadan daha hızlı fikir vermesi için bir kaç ekran görüntüsü derledik.Daha iyi tanımak için adrese giriş yapıp biraz tur atmanız yeterli.

Ogretmen.meb.gov.tr



















Yorum:Aslında öğretmenlere özel demek pek doğru değil.İlk duyduğumuzda her öğretmenin yönetebileceği özel bir web portalı olduğunu sanmıştık.MEB'in yönettiği,sadece öğretmenleri ilgilendiren duyuru ve haberlerin yer verildiği meb.gov.tr altında ayrı bir adres.

Öğretmenlere özel olması için öğretmenlerin yönetebileceği bir takım duyurular girebileceği daha özel bir şeylerin olması gerekir diye düşünüyoruz.Örneğin öğretmenlerin Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. şeklinde kullanabileceği özel bir meil adresi neden olmasın ki.Öğretmenler keşke, gmail.com gibi yabancı firmaların meil sistemini kullanmak zorunda kalmasalar.

Ogretmenler.Com

 

Son DüzenlenmeCuma, 08 Kasım 2019 23:04
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar