Menu

 

KUNDUZ Uygulaması İle İlgili Merak Edilenler - Kunduz Promosyon-İndirim Kodu

KUNDUZ Uygulaması İle İlgili Merak Edilenler - Kunduz Promosyon-İndirim Kodu

Kunduz 2022-2023 yılı indirim kodu burada... ALISAN453T indirim kodu ile anında 50 TL cepte!

2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrenciler arasında kullanım oranı hızlar artan," Öğretmen Peşinde Koşma 10 Dakikada Çözüm Al","Cebindeki Dershane %100 Çözüm Garantili" sloganları ile öğrencileri YKS,KPSS,LGS,DGS sınavlarına hazırlık aşamasında ve okul dersleriyle ilgili cep telefonu ile soru çözümünün yapıldığı bir uygulama olan KUNDUZ ile ilgili tüm ayrıntılar yazımızın devamında.

Kunduz nedir, neden kunduzu seçmelisiniz, nasıl üye olunur, aylık-yıllık üyelik paketleri, ödeme yöntemleri ve KUNDUZ PROMOSYON KODU nasıl kullanılır? sorularına tek tek cevap vermeye çalıştı. 

Kunduz Nedir?  

Sınavlara hazırlık sürecinde vazgeçemeyeceğiniz bir arkadaşınız olan kunduz bir soru çözüm uygulamasıdır. YKS, LGS, KPSS, ve ALES sınavlarının yanı sıra okul sınavlarında da başarıyı yakalamanın en önemli püf noktası çözülemeyen soruların uzman kişiler tarafından çözümünün öğrenilmesidir. Bu noktada Kunduz devreye girmektedir. Üstelik burada sorunun çözümünü öğrenmek oldukça kolay. Sorunun sadece fotoğrafını çek, yolla ve uzman öğretmenler tarafından cevaplanmasını bekle.

Sorularının çözümünü öğrenmek için izlemen gereken sadece 5 aşama var:

  1. Sorunun fotoğrafını anlaşılır bir şekilde çek.
  2. İlgili dersi seç ve gönder.
  3. Sorunun ayrıntılı ve açıklama içeren çözümü telefonuna gelsin.
  4. Sorunun çözümünü puanla.
  5. Dilersen anlayamadığın kısımlar için tekrardan detaylı açıklama isteyebilirsin.

Böylelikle bu aşamaları izleyerek çözülmeyen tüm soruların cevaplarına anlaşılır bir şekilde ulaşabilirsin. Kunduz, matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, Türkçe, tarih, coğrafya, din kültürü ve ahlak bilgisi, felsefe, İngilizce, Almanca ve Fransızca dersleri ile hizmet vermektedir. Daha fazla soru çeşitliliği görebilmek için bir fırsat yaratan Kunduz, rehberlik ekibi ile de sınav sürecinin her anında destek vermektedir. Eğitim koçu desteği; kaynak tavsiyeleri ve kişisel ders programları ile sınava hazırlık sürecinden tercih dönemine kadar Kunduz öğrencilerin her anında destek olmaktadır.

Neden Kunduz’u seçmeliyim?

Kunduz’ da 40.000’den fazla alanında uzman eğitmen bulunmaktadır. Eğitmenler kaliteli ve güvenilir soru çözümlerinin yanı sıra anlaşılamayan durumlarda tekrardan detaylı açıklama yapmaktadır. Hızlı destek özelliği sayesinde soru çözümleri ortalama 15 dakika içerisinde soru sahibine ulaştırılmaktadır. Uygun fiyatlar ve üyelik paketleri ile yüzlerce soru çözülmektedir. Üstelik Kunduz hediye kodu imkanı ile indirim veriyor. Çözüm garantisi veren Kunduz da 13 farklı ders bulunmaktadır ve %100 ayrıntılı çözümler telefonunuza en kısa sürede ulaştırılıyor. Uygulama üzerinden çözülen sorularına istediğin zaman ulaşabilirsin.

Soru bankası hizmeti ile 5 milyondan fazla soru ve çözümüne de ulaşılabiliyor. Üstelik bu sorular zorluk seviyesine göre sınıflandırılmıştır. Eğitim koçları ile iletişim kurularak birebir destek imkanı verilmektedir. Diğer alternatifler ile karşılaştırıldığında Kunduz’a ulaşmak çok daha kolay ve uygun fiyatlı. Soru sormak için yapılan bir özel ders ile Kunduz’un aylık üyeliği karşılaştırıldığında Kunduz çok daha avantajlıdır. 1 özel ders fiyatına tüm ay soru sorma ve kişisel eğitim koçluğu hizmeti Kunduz soru sorma uygulaması ile çok daha avantajlı.

Tüm bu hizmetlere ve Kunduz’a ulaşmak çok kolay. Uygulamanın internet sitesi olan kunduz.com/ üzerinden daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Sitede sana uygun üyelik paketini seçebilir, canlı destekten faydalanabilir ve Kunduz Blog ile faydalı makalelere ulaşabilirsin.  Ayrıca Google Play Store ve App Store üzerinden kullanacağın uygulama için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsin.                                                 

Nasıl üye olurum?

Kunduz’ da herkese uygun üyelik paketi bulunmaktadır. Üyelikler aylık ve 11 aylık %40 indirimli üyelik paketleri olarak ikiye ayrılmaktadır.

Aylık Üyelik Paketleri:

Aylık Üyelik: 2022 yılında Aylık 100 soru sorma hakkını aylık 199,99 TL karşılığında sunmaktadır. Sınırsız soru sormak için 249,99 TL ücret ödenmeli.

Dönemlik Üyelik: Kunduz 2022 yılında dönemlik paketlerde %50 indirim yapıyor. 100 soruluk paket aylık 99,99 TL, Sınırsız paket ücreti ise aylık 124,99 TL.

8 Aylık (Dönemlik) Paketler:

Eğer 8 aylık avantajlı paketlerden birine üye olursanız aylık ücret üzerinden  %50 indirim uygulanır. Ödeme ekranından toplam fiyatı dilerseniz taksitlendirebilirsiniz.

 

Hangi pakete karar verdiyseniz,



1.Kunduz‘a üye olmaya karar verdiğin paket için “Hemen Başla” ya tıklayıp cep telefonu numaranızı giriniz

2.Telefonuna gelen SMS Onay Kodunuzu Girin

3. Üyelik Bilgilerini Girip Sınıfınızı Seçiniz

4. Kunduz Promosyon Kodunu Seçiniz ve giriniz aylık pakette (ALISAN453T), Dönemlik pakette ALISANT200

5. Ödeme Bilgilerini Girip Ödemeyi Yapınız

İndirim kodunu uyguladıktan sonra resimdeki gibi seçtiğin üyeliğe 50 TL indirim uygulanacaktır.

1 numaralı kısımda gösterildiği gibi seçtiğin paketin doğruluğunu kontrol etmelisin. Dilersen aynı ekranın alt kısmında bulunan taksit seçenekleri ile ödemeni taksitlendirebilirsin. 2 numaralı kısım ise promosyon kodunu kullanacağın yer. Resimdeki 3 numaralı seçenek 3D Secure güvenli ödeme yöntemini kullanabilirsin. Telefonuna gelen SMS ile güvenli alışveriş yapabilirsin.   

NOT: Yukarıdaki fiyatlar zaman zaman güncelleniyor. Anlık fiyatları kunduz.com dan öğrenebilirsiniz.   

Üyelik Ödeme İşlemlerini Gösteren Ekran

Ödeme Yöntemleri

Kredi kartı, banka kartı (ödeme ekranında “3D secure ile ödemek istiyorum.” Seçeneğini işaretleyerek, yukarıdaki fotoğrafta 3 numaralı kısımda gösterildiği gibi),  havale( hesap bilgilerine sitedeki destek kısmından ulaşabilir veya Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.'a">Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.’a mail atarak ulaşabilirsin), sanal kart ile ödeme yapabilirsin.

Havale ile gerçekleştirilen ödemelerde taksit yapılmamaktadır ve kampanyalı paketlerde havale geçerli değildir.

Sana uygun olan üyelik paketini sitemizden seçtikten sonra telefon numaranı girmelisin. SMS ile gelen onay kodunu girdikten sonra sana uygun ödeme yöntemini seçmelisin. Tamamlanan ödeme işlemlerinden sonra sorularını çözdürmeye hemen başlayabilirsin.

Dikkat!

Üyelik paketleri her ay otomatik yenilenmektedir. Eğer üyelik paketinin otomatik yenilenmesini istemiyorsan önceden uygulama içindeki “Ayarlar” sekmesinde bulunan “Hesabım” kısmından otomatik yenilenme seçeneğini kapatınız. Böylelikle üyelik paketin bitene kadar soru sorma, soru bankası ve eğitim koçluğu hizmetlerinden seçtiğin üyelik şekline göre faydalanabilirsin.

Aylık üyelik paketleri 30 gün boyunca geçerlidir. Otomatik yenileme seçeneğin kapalı ise 30 gün sonunda yeni bir üyelik satın almalısın.

Promosyon Kodu

Kunduz ilk kez üye olan üyelerine 50 TL geçerliliğinde bir indirim kodu fırsatı vermektedir. Bu kodu site üzerinden üyelik işlemleri sırasında kullanarak ilk üyelik paketini 50 TL indirim ile satın alabilirsin.

İNDİRİM KODU : ALISAN453T (50 TL)

Promosyon Kodunun Uygulanışı

Kunduz indirim kodunu girince resimdeki gibi seçtiğin üyeliğe 50 TL indirim uygulanacaktır. Üye olacağın paketi seçtikten ve SMS onay kodunu girdikten sonra bilgilerini doldurmalısın. Sınıf seçmeyi unutmamalısın. “Promosyon kodu uygulamak istiyorum.” Adlı kısımdan ALISAN453T kodunu girerek 50 TL indirim kazanabilirsin. Kodu uygula butonuna bastıktan sonra ve girilmesi gereken bilgileri doğru bir şekilde tamamladıktan sonra Kunduz üyeliğin başlamış olacak.

Yardım Merkezi

Eğer herhangi bir sorun ile karşılaşırsan veya merak ettiğin bir şey olursa web sitesinde bulunan yardım merkezine bakarak çözebilirsin. Sınıflandırılmış başlıklar içerisinde sorunun cevabını bulabilir veya destek ekibine ulaşabilirsin.  

HATIRLATMAMIZ GEREKEN ÖNEMLİ NOKTALARI TEKRAR EDELİM:

  • Bu kampanya yalnızca kunduz.com/paketler  adresinden yapılan işlemler için geçerlidir.
  • Bir kampanya kodu yalnızca bir Kunduz hesabı için yalnızca bir defalık paket alımında geçerlidir.
  • Kampanya Kunduz’dan alacağınız herhangi bir üyelik paketinde yalnızca ilk ay 50 TL indirimli geçerlidir.
  • Kunduz üyeliği iptal etmediğiniz sürece her ay yenilenir. Yenilenen üyeliğiniz normal üyelik paketi fiyatlarıyla devam eder.(Kunduz'a en çok bu maddeye dikkat edilmediği için şikayet geliyor)
  • Üyeliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
  • Kunduz ilgili soru ve sorunların için, Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  e-posta adresinden e-mail atarak ya da uygulama içerisindeki destek kısmından iletişime geçebilirsin..

Kunduz'da Online Ders Başladı

"Kunduz’da şimdi online bire bir özel dersler başladı! Dilediğiniz gün dilediğiniz saate, dilediğiniz ders ve konudan dersinizi ayarlayabilir ve evinizin rahatlığından hiç ayrılmadan eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Profesyonel öğretmenlerden alacağınız ilk özel ders %50 indirimle sadece 30 TL. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilir, indirimli özel ders fiyatları ile deneme dersinizi planlayabilirsiniz. Online Özel Ders ayrıntıları için tıklayınız"

Son DüzenlenmePazar, 21 Ağustos 2022 12:35
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar