Menu

 

Soru Çözüm Uygulaması "Kunduz" Hızla Büyüyor!

Soru Çözüm Uygulaması "Kunduz" Hızla Büyüyor!

Soru Çözüm Uygulaması "Kunduz" Hızla Büyüyor!

Sınavlara hazırlık aşamasındaki öğrencilerin son dönemlerde en büyük destekçilerinden biri Kunduz isimli bir uygulama. Çözemediğiniz soruları yanıtlayan uygulama, bu işlemi alanında uzman bir kadro ile gerçekleştiriyor.

Özellikle TYT, KPSS, AYT, LGS, ALES ve DGS gibi sınavlara hazırlık aşamasındaki birçok kişi dershane veya özel öğretmen yardımı almayı seçmektedir. Tanıtacağımız program ise, sizlere özel öğretmen veya dershanelere ödediğiniz paradan çok daha uygun fiyatlara hizmet sunması sayesinde tanınırlık yakalayabilmiştir.

Kunduz Uygulaması Nedir?

Sınavlara hazırlık aşaması sıkıntılı ve stresli geçen dönemlerdir. Özellikle bir test kitapçığının geleceğinizi belirlemesi sebebiyle, doğal olarak en iyi eğitimi görmeyi istemek hakkınızdır. Özel öğretmen ya da dershane gibi ek eğitim veren yerlere başvuruda bulunur ve fazlasıyla para harcamak durumunda kalırsınız.

Kunduz uygulaması adıyla tanınan sistem, sizlere özel öğretmenlere ödeyeceğiniz fiyatlara kıyasla çok daha uygun fiyatları ve özellikleri içeren paket programlar sunuyor. Paketlerin temel amacı, öğrencilerin test kitaplarında karşılaştıkları sorulara detaylı cevaplar bulabilmeleridir.

Birçok öğrenci testleri çözme aşamasında, özellikle sayısal sorularda çözümlü yanıtları görmeyi tercih ediyor. Böylelikle sorunun özünü anlamak ve gelecekte karşılaşacakları benzer sorularda aynı hataları tekrarlamamak esas alınıyor. Kunduz programının sizlere sunduğu ayrıntılı soru çözümlemeleriyle, geleceğinizi belirleyecek sınavlara uygun fiyatlarla hazırlıklı girme şansınız oluyor.

Kunduz Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Uygulamanın mantığı,amacı; öğrencilerin sordukları soruları en kısa sürede,en doğru şekilde cevaplarını öğrencinin cep telefonuna ulaştırmak mantığı üzerine kuruludur. Sorunun fotoğrafını Kunduz uygulaması ile çektikten sonra, ders kategorisini belirlemeniz yeterli oluyor. Sorunun yanıtı kısa zaman içerisinde mobil cihazınıza gönderiliyor. Dilerseniz anlayamadığınız çözümlemeler için detaylı açıklama talebinde de bulunabiliyorsunuz.

Uygulamanın kullanımının hayatlarımızda büyük bir yer tutan mobil cihazlarını baz alması, Kunduz programının bu denli başarı kazanmasındaki temel neden olmuştur. Günümüzde artık öğrenciler özel derse ya da dershaneye gitme gereği görmeden evde ya da sınıflarında anında soru çözümlemelerini uzman öğretmenlerin yardımıyla mobil cihazlarından ulaşabiliyorlar.

Kunduz Uygulamasının Paketleri Nelerdir?

Farklı paket programlarına sahip olan uygulama, 100 sorudan 1.000 soruya kadar cevap talep etme hakkını sizlere sunuyor. Kunduz indirim kodu sahibi olan kullanıcılar, paketleri daha indirimli fiyatlara alabiliyorlar. Böylelikle 1.000 soru içeren özel paketi kolaylıkla alabiliyorsunuz.

Eksiklerinizi tamamlamak için 100 soru sorabileceğiniz paket anlaşması, hızlandırılmış kurs niteliğinde 500 soru sorabileceğiniz ve soru sorma öncelik hakkını tanıyan paket anlaşması, eğitim kampı olarak nitelendirilen ve soru sorma önceliğinin yanı sıra eğitim koçluğu da içeren 1.000 soruluk paket anlaşması Kunduz uygulaması ile sizlere sunulmakta.

Kunduz Paketlerini Nasıl Satın Alırsınız?

Sistemin resmi bir internet sitesi online ortamlarda bulunmaktadır. Resmi adrese ulaştıktan sonra paket anlaşmaları sekmesinden dilediğiniz bir paketi seçerek ‘Hemen Başla’ butonuna tıklayarak üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Paketi kullanacağınız telefon numaranızı sisteme verin ve gönderilen SMS’e onay verin. Ardından sistemin belirttiği miktarı ödeyerek Kunduz ailesi arasında yerinizi alın.

Kunduz programına üyeliklerinde eğer Kunduz indirim kodu sahibiyseniz, kullanım aşamasında bunu sisteme belirtmeniz gerekecektir. Bu sayede ödemelerde belirli indirimler alma şansınız da olabiliyor.

Kunduz paketlerinin satın alımlarında belirtmemiz gereken bir diğer nokta, paketlerin kullanım süresinin bitiminde paket anlaşmalarının yenilenebilir olmalarıdır. Paket otomatik yenilemesini Kunduz uygulamanız üzerinden kapatabiliyorsunuz.

Kunduz Paketleri İçin Promosyon Oluyor mu?

Kunduz programının zaman zaman düzenlediği promosyonlar olduğu da gözden kaçmıyor. Kunduz promosyon olarak bilinen bu anlaşmalar sayesinde öğrenciler artırılmış soru sorma imkanını da yakalayabiliyorlar. Ayrıca promosyonların sağladığı bir diğer imkan, indirimler oluyor.

Kunduz programının yaygın kullanılmaya başlamasının ardından, Kunduz promosyon işlemleri de sistem tarafından devreye girmiştir. Bu sayede öğrenciler çok daha avantajlı fiyatlarla sistemin hizmetlerinden yararlanma imkanı bulabiliyorlar.

Kunduz Uygulamasını İndirim Koduyla Nasıl Kullanabilirsiniz?

İndirim kodları sistem üzerinde sürekli gerçekleştirilen kampanyalardan değildir. Bu sebeple sistemin sıkı bir takipçisi olmanız gerekebilir. Eğer düzenli bir üyeyseniz de, Kunduz promosyon kampanyalarının sizlere özel olarak sunulduklarını da görebilme şansınız vardır.

Paket alımlarınızda indirim kodunuzu kullanmak istiyorsanız, ‘Promosyon Kodu’ olarak belirtilen bölümde Kunduz indirim kodu başlığının altına indirim kodunu yazarak kampanyadan elde ettiğiniz indirim kodunu işleme sokabilirsiniz. Sistem size kupon değeriniz kadar bir indirim sunacaktır. 5 TL veya 25 TL gibi değerlere sahip olan indirim kuponları, Kunduz’a üyeliğinizi daha hesaplı başlatmanızı sağlayacak.

Kunduz’da İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

Ogretmenler.Com

Son DüzenlenmeCumartesi, 20 Ağustos 2022 06:18
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar