Logo
Bu sayfayı yazdır

14-15 Ocak 2017 AÖF Güz Dönem Sonu görevli başvuruları başladı

14-15 Ocak 2017 AÖF Güz Dönem Sonu görevli başvuruları başladı

14-15 Ocak 2017 Tarihli 2016-2017 Yılı AÖF Güz Dönemi Sonu görevli başvuruları başladı.

Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Panelinde yer alan görev başvurusu ile ilgili duyuru:

2016-2017 YILI AÇIKÖĞRETİM PROGRAMLARI GÜZ DÖNEM SONU SINAVI görev talepleri açılmıştır.

Sistem 22/12/2016 tarihine kadar açık olacaktır.Yani görev almak isteyenler 22 Aralık 2016 tarihine kadar görev başvurusunda bulunabilirler.

ADIM ADIM GÖREV TALEBİ

14-15 Ocak 2017 tarihlerinde 4 oturumdan oluşan AÖF Güz Dönem Sonu Sınavında görev almak için şu adımları izleyin:

1) AÖF Augis sistemine (https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/)giriş yapınız.

2) Menüden "Görev Talebi"ne tıklayın



3) Görev Almak İstenen Oturum Tercihini yapın (toplam 4 oturum var)



4) Yabancı dil biliyor ve görme engelli öğrenciler için okuyucu görevi almak istiyorsanız yabancı dil seçimini yapın.(Bilmiyorsanız Hiç biri seçiniz..)
5) En az 5 bina seçimi yapınız.
6) Yeşil renkli "Seçtiğim Sınavlarda Görev Almak İstiyorum" butonuna tıklayınız.

"Sınav yapılacak binalar aşağıda listelenmektedir. Görev almak istediğiniz binaları aşağıdan seçebilirsiniz. Minimum 5 bina seçimi yapmanız gerekmektedir.
Seçim işlemlerinizi onaylamak için sayfanın altında yer alan "Seçim işlemlerimi tamamladım. Seçimlerimi onaylamak istiyorum" butonuna basmanız gerekmektedir. Seçim yapıp onaylamadığını binalar işleme alınmayacaktır."

"Tercih ettiğim binalarda ve oturumlarda görev alamadığım takdirde, diğer binalarda ve oturumlarda görev almak istiyorum." seçiniz.

7) Açılan pencereden "Evet" yada "Hayır" ile onaylayın.

Anadolu Üniversitesi AÖF Görevli İşlemleri panelinde,"Görev Talebi" ne tıklandığında görevin verilmesi ile ilgili şu açıklama göze çarpıyor.İlk kez böyle bir açıklama yapıldı burada.

İşte O açıklama:

“Salon Başkanı” ve “Gözetmen” türündeki görevliler, Anadolu Üniversitesi merkezi otomasyon sistemi tarafından çeşitli ölçütler (unvan, hizmet yılı, sınav tercihi, geçmiş sınav görevleri vb.) çerçevesinde otomatik olarak belirlenmekte; bu görevlerden iade edilenlerin yerine yeni görevlilerin belirlenmesi işlemi ise Sınav Koordinatörlüklerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Bina Sınav Sorumlusu, Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı, Bina Yöneticisi, Şehir İçi Sınav Evrakı Nakil Görevlisi vb. görevliler ise belirli ölçütler doğrultusunda Sınav Koordinatörlüklerimiz tarafından belirlenmektedir.

Sınava ait seçim işlemlerinizi yaptıktan sonra sayfanın altında yer alan "Seçim işlemlerimi tamamladım. Seçimlerimi onaylamak istiyorum" butonuna basmanız gerekmektedir. Onay verilmeyen seçimler işleme alınmayacaktır."

GÖRME ENGELLİLERDE OKUYUCU GÖREVİ İÇİN

"Görme engelli öğrencilerimizin sınavlarında okuyucu olarak görev yapabilmeniz amacıyla yabancı dil bilginizi belirtmeniz gerekmektedir. Birden fazla seçim yapabilirsiniz."

(Dil Bilmiyorsanız "Hiç biri" seçiniz..)

Görev Almak İstenilen Bina Seçimi

Sınav için en az 5 bina seçimi yapılmalı.Eğer tercih etmediğiniz binalarda görev almak istiyorsanız bina seçiminin en altında ilgili seçimi yapmanız gerekiyor.

Bina seçimi ile ilgili açıklama:"Sınav yapılacak binalar aşağıda listelenmektedir. Görev almak istediğiniz binaları aşağıdan seçebilirsiniz. Minimum 5 bina seçimi yapmanız gerekmektedir.Seçim işlemlerinizi onaylamak için sayfanın altında yer alan "Seçim işlemlerimi tamamladım. Seçimlerimi onaylamak istiyorum" butonuna basmanız gerekmektedir. Seçim yapıp onaylamadığını binalar işleme alınmayacaktır."

2017 YILI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF GÖREVLİ ÜCRETLERİ

Henüz netleşmedi....Netleşince buradan da öğrenebileceksiniz...

Ogretmenler.Com

Son DüzenlenmeCuma, 12 Mayıs 2017 00:37

Son Ekledikleri: pekiyi

2020 Pekiyi.com