Menu

 

Öğretmenlere indirimli tatil imkanı

ÖÄŸretmenlere indirimli tatil imkanı

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Otelciler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan öğretmen ve emekli öğretmenlerin, Türkiye Otelciler Federasyonu üyesi otellerde, işletmelerde yüzde 35’e kadar indirimli tatil yapmalarına imkan sağlanacak. Kamu ve özel kurumlar ile kuruluşların hizmetlerinden öğretmenlerin uygun şartlarda yararlandırılması için Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Otelciler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol ile Millî Eğitim Bakanlığı´na bağlı olarak çalışan ve emekli öğretmenlerin kendileri veya birinci derece aile yakınlarının Türkiye Otelciler Federasyonu üyesi otellerden, işletmelerden yılın talep edilen herhangi bir döneminde afişe edilen fiyatlardan yüzde 35’e kadar indirimli olarak yararlanmasına imkan sağlanacak.

Türkiye Otelciler Federasyonu, indirim uygulanacak otellerin listesini ve bu otellerde uygulanacak indirim oranlarını, www.turofed.org.tr internet sayfasında ayda bir güncelleyerek duyuracak.

Konaklama yapacak kişinin Millî Eğitim Bakanlığı´na bağlı öğretmen olduğunu belgeleyecek kimlik kartı veya belge beyan etmesi gerekecek.

MEB

 

Son DüzenlenmePazar, 14 Ağustos 2016 12:10
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar