Logo
Bu sayfayı yazdır

ÖDSGM'de 2.değerlendirme sınavları yayımlandı

ÖDSGM'de 2.değerlendirme sınavları yayımlandı

ÖDSGM'de 2.değerlendirme sınavları yayımlandı.

MEB,Ölçme değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ortaokul 5.6.ve 7.Sınıflar,Lise 9.10.ve 11.Sınıflar için 2.değerlendirme sınavlarını yayımladı.

8.ve 12.Sınıflar için TEOG VE LYS için daha fazla sayıda deneme sınavı yayınlanmıştı.

Ve MEB konuyla ilgili şu duyuruyu yaptı:

"ARA SINIFLAR İÇİN 2. DEĞERLENDİRME SINAVI HAZIRLANDI                                          

Tüm Sınıf Düzeylerinde  2. Değerlendirme Sınavı  20.05.2016 tarihi itibarıyla  Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayımlanmıştır.

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2014-2015 ve 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yıllarında Kazanım Kavrama Testleri, öğrencilerin genel başarı düzeylerini ölçmek ve sınavlarına hazırlanmalarını sağlamak için de Değerlendirme Sınavları hazırlamıştır.

Tüm Sınıf Düzeylerinde Değerlendirme Sınavları, 1. Değerlendirme Sınavı 15.12.2016 tarihinde, 2. Değerlendirme Sınavı ise 20.05.2016 tarihi itibarıyla  Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde öğrencilerin kullanımı için PDF formatında yayımlanmıştır.

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ve mezun düzeyinde olan öğrencilere yönelik bu sınavlara Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına kayıtlı öğrenciler, Elektronik Değerlendirme Sınavına EBA şifreleriyle sisteme giriş yaparak katılabilecektir. Kurslara kayıtlı olmayan öğrenciler ise, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sayfasından sınavın  PDF formatına  ulaşabilecektir. Millî Eğitim Bakanlığının tüm sınıf düzeylerinde hazırladığı Kazanım Kavrama Testleri ile Değerlendirme Sınavlarına Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar" adresinden erişilebilecektir.

Tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz…"

5. SINIF 2. DEĞERLENDİRME SINAVI -DERS DERS İNDİRİN

Türkçe Değerlendirme Sınavı
Matematik Değerlendirme Sınavı 

Fen Bilimleri Değerlendirme Sınavı
Sosyal Bilgiler Değerlendirme Sınavı
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Değerlendirme Sınavı
İngilizce Değerlendirme Sınavı

5. SINIF 2. DEĞERLENDİRME SINAVI CEVAP ANAHTARI

TÜM SINIFLARIN DEĞERLENDİRME SINAVLARI İÇİN TIKLAYINIZ  (MEB ÖDSGM - KURSLAR)

Tüm öğrencilere bu değerlendirmeleri çözmelerini öneriyoruz.Bu sınavları çözen öğrenciler,Hem YGS ,LYS gibi sınavlara hazırlık hem de yazılı sınavlara hazırlık yapmış olurlar.

Ogretmenler.Com

Bu yazının tüm hakları Ogretmenler.com'a aittir. "www.pekiyi.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntıların hoş olmayacağını hele de eğitim sitelerine hiç yakışmayacağını belirtelim.  

Son DüzenlenmePerşembe, 26 Mayıs 2016 09:25
2020 Pekiyi.com