Logo
Bu sayfayı yazdır

29 Nisan 2016 Cuma günü okullar tatil mi?

29 Nisan 2016 Cuma günü okullar tatil mi?

29 Nisan 2016 Cuma günü okullar tatil mi?

Bildiğiniz gibi MEB 2016 Yılı sınav takvimine göre 27-28 Nisan Çarşamba-Perşembe günleri TEOG 2.Dönem merkezi ortak sınavlar var.

Bu sınavların olduğu iki gün süresince sınavın yapılacağı okullar tatil olacak.Yani 27-28 Nisan Çarşamba ve Perşembe günleri sınavın yapılacağı ilkokul-ortaokul binaları tatil edilecek.

Ancak merak edilen,ortaokul öğrencilerinin cevabını merakla beklediği soru şuydu:"29 Nisan 2016 Cuma günü okullar tatil mi?"

Milliyette bu konuyla ilgili yapılan haber aynen şöyle:

"Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, TEOG’un ertesi günü olan 29 Nisan Cuma tatil değil, öğrenciler eğitime devam edecek.
EOG ikinci dönem sınavları 27-28 Nisan’da yapılacak. Hürriyet'in Milli eğitim Bakanlığı yetkililerine dayandırdığı bilgiye göre, şu an için 29 Nisan Cuma tatil değil. Olağanüstü haller ve özel durumlar dışında 8’inci sınıf öğrencileri kendi okulunda sınava girecek.

Sınavın olduğu okullarda o günlerde ders işlenmeyecek."

BİMER 29 NİSAN TATİL DEĞİL DEDİ

Ayrıca pekiyi.com olarak 29 Nisan 2016 cuma günü ortaokulların tatil olup olmadığını BİMER'e sorduğumuzda şu cevabı aldık:

"Sayın ...., İletiniz incelenmiştir. Resmi bir açıklama yapılmadığı sürece 29 Nisan 2016 ' da okullarda eğitim ve öğretim yapılacaktır. Bilgilerinize rica ederim.

TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ/EĞİTİM POLİTİKALARI DAİRE BAŞKANLIĞI"

Eğer MEB bu konuda bir basın açıklaması yaparsa burada ayrıca o açıklamaya da yer vereceğiz.

Liseler ve ortaokullarla aynı binada olmayan ilkokullar için zaten 27-28-29 Nisan 2016 tarihlerinde normal eğitim öğretime devam edilecek.

Ogretmenler.Com

Bu yazının tüm hakları Ogretmenler.com'a aittir. "www.pekiyi.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntıların hoş olmayacağını hele de eğitim sitelerine hiç yakışmayacağını belirtelim. 

Son DüzenlenmeCumartesi, 23 Nisan 2016 07:08
2020 Pekiyi.com