Logo
Bu sayfayı yazdır

İzinli Aday öğretmenlere 14-15 Nisan'da sözlü sınav var

İzinli Aday öğretmenlere 14-15 Nisan'da sözlü sınav var

Sözlü sınava katılamayan izinli öğretmenler ,10 ilde 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde sözlü sınava girecekler

Aday öğretmenlere 81 İl’de 19 Mart 2016 tarihinde yazılı sınav uygulanmış 21 Mart 2016 – 08 Nisan 2016 tarihleri arasında görev yaptıkları illerde sözlü sınavları yapılmıştır.

Hakkâri ili Yüksekova ilçesi, Mardin ili Nusaybin ilçesi, Şırnak Merkez ve İdil ilçesinde görev yapan ve Aday Öğretmenlik Sınavı´na katılacak durumda olduğu halde sözlü sınava idari izinde olmalarından dolayı katılamayan aday öğretmenlerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına aşağıda sunulan tabloda belirtilen on ilde 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde sözlü sınava gireceklerdir.

Ayrıca sözlü sınavına bakanlıkça ilan edilen tarihte ve görev yaptığı ilde sözlü sınava girmesi gerektiği halde mazeretinden dolayı giremeyen ancak mazereti 14-15 Nisan 2016 tarihinde sona ererek sözlü sınava katılabilecek durumda olan tüm aday öğretmenler de herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına aşağıda sunulan tabloda belirtilen on ilde 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde sözlü sınava gireceklerdir. Bu durumda olan aday öğretmenler sözlü sınavına katılamadığına ilişkin mazeretlerini bildiren dilekçelerini görev yaptığı il milli eğitim müdürlüğüne bildireceklerdir.

14-15 Nisan 2016 tarihlerinde uygulanacak olan sözlü sınavlara katılacak adaylara 11 Nisan 2016 tarihinden itibaren Bakanlığımızın internet sitesi ana sayfasında sözlü sınav giriş belgeleri yayımlanacaktır.

Bahsi geçen aday öğretmenlerimize sözlü sınavlar 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacağından dolayı yazılı sınavın açıklanma tarihi sınav kılavuzunda belirtilen tarihte mümkün olamayacak olup, nihai sınav puanını belirleyecek olan yazılı ve sözlü sınav sonuçları 18 Nisan 2016 tarihinde Bakanlığımızın internet sitesi ana sayfasında yayımlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sözlü Sınav Merkezi ve Kapsamındaki iller

Şanlıurfa: 
Adıyaman,Batman,Diyarbakır,Elazığ,Gaziantep,Malatya,Mardin,Şanlıurfa
Ankara: Ankara,Çorum,Eskişehir,Kırıkkale,Kırşehir,Kütahya,Yozgat
Konya: Afyonkarahisar,Aksaray,Karaman,Konya,Nevşehir,Niğde,Antalya
Erzurum:Ağrı,Ardahan,Artvin,Bingöl,Erzincan,Erzurum,Gümüşhane,Iğdır,Kars,Tunceli
İstanbul: Bursa,Edirne,İstanbul,Kırklareli,Kocaeli,Sakarya,Tekirdağ
Samsun: Amasya,Giresun,Ordu,Samsun,Sinop,Sivas,Tokat,Trabzon
Adana: Adana,Hatay,Kahramanmaraş,Kayseri,Mersin,Osmaniye
Karabük: Bartın,Bolu,Kastamonu,Karabük,Zonguldak
İzmir: Aydın,Balıkesir,Çanakkale,Denizli,Isparta,İzmir,Manisa,Muğla,Uşak
Van: Bitlis,Hakkâri,Muş,Siirt,Şırnak,Van

 

Ogretmenler.Com

Bu yazının tüm hakları Ogretmenler.com'a aittir. "www.pekiyi.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntıların hoş olmayacağını hele de eğitim sitelerine hiç yakışmayacağını belirtelim.

Son DüzenlenmeCumartesi, 09 Nisan 2016 17:43
2020 Pekiyi.com