Logo
Bu sayfayı yazdır

2016 YGS sonuçları erken açıklanır mı?

2016 YGS sonuçları erken açıklanır mı?

Öğrenciler ve aileler 2016 YGS sonuçlarının erken açıklanması beklentisine girmesi üzerine ÖSYM, YGS sonuçlarının açıklanma tarihi konusunda açıklama yaptı.

ÖSYM, 13 Mart'ta yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) bazı sorularına yapılan itirazlara ilişkin kararı, sınav sonuçları ile eş zamanlı adaylara duyuracak.

ÖSYM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, merkezin sorulara ilişkin itirazları bağımsız bilim heyetleri kurulları marifetiyle titizlikle incelediği bildirildi.

Açıklamada, sınav sonuçlarının açıklanmasından önce soru itirazı incelemelerinin tamamlanacağı belirtilerek, "İnceleme sonuçları, YGS sınav sonuçlarının açıklanması ile eş zamanlı olarak internet sayfamızdan adaylara duyurulacaktır. Tüm adaylarımız bu konuda müsterih olsun. 2016 YGS sonuçları 25 Mart 2016 tarihinde açıklanacaktır" denildi.

Yapılan açıklamaya göre 2016 YGS sonuçları daha erken açıklanmayacak.

Ama yine de, ÖSYM bu konuda bir karar değişikliğine giderse, buradan,konuyla ilgili gelişmeyi paylaşırız.

Ogretmenler.Com

Bu yazının tüm hakları Ogretmenler.com'a aittir. "www.pekiyi.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntıların hoş olmayacağını hele de eğitim sitelerine hiç yakışmayacağını belirtelim.  

Son DüzenlenmeCuma, 18 Mart 2016 18:44
2020 Pekiyi.com