Menu

 

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı, lise öğrencilerinin temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarındaki çalışmalarını teşvik etmek ve bu çalışmaları yönlendirmek amacıyla Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Teknolojik Tasarım ve Tarih alanlarında Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması düzenlemektedir.

Proje başvuruları 05 Ocak 2016 tarihinde başlayacak ve 18 Ocak 2016 tarihinde, saat 17.30’da sona erecektir. 

Başvurular https://e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden öğrenci tarafından online olarak yapılacaktır. Online başvuru yapıldıktan sonra sistemden alınacak olan proje başvuru onay formunun çıktısı öğrenciler, danışman ve okul müdürlüğü ıslak imzalı olarak 22 Ocak 2016 tarihi saat 17:00’a kadar ilimiz Bölge Koordinatörlüğünün "Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, 25240 ERZURUM" adresine gönderilecek veya elden teslim edilecektir.

Yarışmaya gönderilecek projeler 2016 yılı Proje Rehberine göre hazırlanmalıdır. (Proje Rehberi yayımlandığında linki bu duyuru içinde de yayımlanacaktır.)

Ayrıntıların yer aldığı 2016 Yarışma ilanına ulaşmak için tıklayınız...

TÜBİTAK web sitesinde yer alan yarışma duyurusuna ulaşmak için tıklayınız...

Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar