Menu

 

Müdür ve öğretmenlere rotasyon hazırlığı yapılıyor

3 Nisan 2014 Perşembe günü Ankara'da gerçekleştirilen bir toplantıda, üst düzey bir MEB yetkilisi öğretmen ve müdürler için rotasyon çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Ankara'da 50'den fazla Bakanlık ve kamu kurumunun katıldığı özel bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının konusu kamu kurumlarında verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmaların incelenmesiydi. Ve hatta buna yönelik önemli mevzuat değişikliklerinin de olacağı vurgulandı.

MEB yöneticisi: rotasyon hazırlığımız var

Toplantıya MEB adına katılan üst düzey bir yönetici kendi bakanlıkları bünyesinde de verimliliğin artırılması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Bunun için de özellikle taşra düzeyinde personel rotasyonuna yönelik ciddi bir hazırlığın olduğunu belirtti.

MEB yöneticisi "her konuda çok itinalı çalışıyoruz. Olası bir aksaklık veya uyuşmazlıkta diğer kurumlarda birkaç dava açılırken bizim için aynı anda binlerce dava doğuyor. 946 bin öğretmen var. Müdür sayısı ise 74 bin civarı. Bu demek oluyor ki küçük bir hata beraberinde 74bin veya 94bin davayı aynı anda karşımıza çıkarabilir. Bu yüzden her işimizi ince eleyip sık dokuyoruz." şeklinde konuştu.

Memurlar.net

Son DüzenlenmeCuma, 04 Nisan 2014 13:38
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar