Logo
Bu sayfayı yazdır

Okul ikincisinden beklenmeyen hareket!

Okul ikincisinden beklenmeyen hareket!

Lise Öğrencisinden Şoke Eden Hareket

Okul birinciliği beklerken ikinci olunca ödül töreninde aldığı plaketi yere bırakan Hümeyra K., "4 yıl boyunca okul birincisi olan beni mezuniyete 1 gün kala okul ikincisi yapan hocalarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencisi, okul birinciliği beklerken okul ikincisi olunca ödül töreninde aldığı plaketi yere bırakarak, "Bana verdiğiniz bu plaketi size geri hediye ediyorum" dedi. Cübbesini çıkarıp salonu terk eden öğrencinin bu hareketi salondaki velilerden alkış aldı.

Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 12-A sınıfı öğrencisi Hümeyra K., mezuniyet gecesine damgasını vurdu. Gecede velilerin ve okul idaresinin doldurduğu salonda dereceye giren öğrencilerin isimleri okunmaya başladı. Okul ikincisi olarak anons edilen 12-A sınıfı öğrencisi K., ödülünü ve plaketini aldı. Okul birincisine ödülünü veren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal konuşmasını tamamladıktan sonra mikrofonu eline alarak konuşma yapan 12-A sınıfı öğrencisi Hümeyra K., salonda soğuk rüzgarların esmesine sebep oldu.

Okul birinciliğinin son günde elinden alındığını iddia eden öğrenci, "4 yıl boyunca okul birincisi olan beni mezuniyete 1 gün kala okul ikincisi yapan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bana verdiğiniz bu plaketi size geri hediye ediyorum" diyerek plaketi yere bıraktı, mezuniyet kepi ve cübbesini çıkartarak salonu terk etti.

Hümeyra K.'nın bu tepkisi salonu dolduranlar tarafından dakikalarca alkışlandı. 

Kaynak:Egitim Ajansı

Son Ekledikleri:

2020 Pekiyi.com