Menu

 

2015 Öğretmenlerin İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları Başladı

2015 ÖÄŸretmenlerin Ä°l Dışı Yer DeÄŸiÅŸtirme BaÅŸvuruları BaÅŸladı

MEB Öğretmenlerin 2015 Yılı İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları 10 Haziran 2015 tarihinden İtibaren başlıyor

Başvurular MEBBİS üzerinden alınacak.

İl dışı tayin isteyecek öğretmenler MEBBİS'e giriş yapıp,soldaki menüden "Başvuru işlemleri" bölümünden başvuru yapabilirler.

2014-2015 Yılı İl dışı atama başvuruları 10-16 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.

Bu tarihlerde başvuru yapıp il dışı yer değişikliği yapan öğretmenlerin ilişik kesme işlemleri de 19 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlatılacak.

Öğretmenlerin, 2015 yılı iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda yapılacak.

Bu yönetmeliğe göre, zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayanlar ile bu yükümlülüklerini tamamlayan veya muaf olan öğretmenlerden 30 Eylül 2015 tarihi itibarıyla bulundukları ilde en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar, iller arasında yer değiştirme isteğinde bulunabilecek.

Atamalarda; üç yıllık sürenin hesabında, sözleşmeli öğretmenlik ve asker öğretmenlik dâhil, öğretmenlerin kadrolarının bulunduğu ilde fiilen öğretmen olarak görev yaptıkları süreler dikkate alınacak.

MEB 2015 İl Dışı Yer Değiştirme Duyurusu İçin TIKLAYINIZ

İl dışı tayin isteyecek öğretmenler MEBBİS'e giriş yapıp,soldaki menüden "Başvuru işlemleri" bölümünden başvuru yapabilirler.

MEBBÄ°S BaÅŸvuru Ä°ÅŸlemleri

 

www.www.pekiyi.com

Son DüzenlenmeÇarşamba, 10 Haziran 2015 15:13
Yorum eklemek için giriş yapın
yukarı çık

Benzer Yazılar